Mijn nieuwe boek: Ga niet hardlopen

Nu te bestellen! Motivatie voor een goede training

Hardlopen is voor menig thuiswerker een uitlaatklep tijdens de coronagolf. Veel mensen zitten urenlang naar een beeldscherm te staren, dus het lichaam roept af en toe om beweging. Herkenbaar? Ik denk het wel. Een van de makkelijkste sporten is dan hardlopen.

Dat stuit alleen op de nodige problemen en beperkingen. Daarom heet mijn boek ook: Ga niet hardlopen. De ondertitel van het boek is een mooie aanvulling op de titel en luidt Maar zet eerst deze 4 juiste stappen.

Het boek kost € 22,50. Je kunt het nu bestellen via de knop hieronder. Een preview zien? Download 'm hier.

Liever eerst een preview lezen? Kan ook. Ik verzeker je dat je daarna ook de rest van het boek wilt verslinden.

Met dit boek leer je wat succesvol hardlopen is

Dit boek gaat niet over hardlopen. Met vallen en opstaan ontdekte ik dat de moderne hardloper zijn levensstijl om moet gooien voor een realistisch resultaat en blessurevrij kilometers maken.

Hoe zit het bij jou: wat is jouw mindset, hoe sterk ben je, geeft jouw voedingspatroon wel de energie die je nodig hebt, hoe druk is je agenda, hoe vol zit je hoofd? En het belangrijkste: hoeveel uur per dag zit je?

Je trainingsschema aanpassen, een paar rek- en strekoefeningen of een bezoekje aan de fysiotherapeut of masseur, zijn maar doekjes voor het bloeden en het is wachten op de volgende blessure.

Gerben_Marathonbaas_Boek_Shoot_2

Blader door een selectie van 240 pagina's loopliefde

Van enthousiaste loopverhalen tot waarschuwende lessen. Je vindt het allemaal terug in het boek 'Ga niet hardlopen'. Bestel het boek en je krijgt het zo snel als mogelijk thuisgestuurd.