Ga niet hardlopen...

... maar zet eerst deze 4 juiste stappen

The word is out: ik ga een boek uitgeven. Het gaat, hoe kan het ook anders, over hardlopen. Mijn mooiste verhalen en grootste lessen zijn speciaal voor jou, de moderne hardloper.

Het manuscript is nagenoeg af en ik heb een toffe uitgeverij gevonden die mij bij gaat staan in het proces van platte tekst naar kleurrijk boek, voorzien van mooie foto’s.

De titel: Ga niet hardlopen... en de ondertitel luidt ... maar zet eerst deze 4 juiste stappen.

Waar gaat het boek over?

Dit boek gaat niet over hardlopen. Met vallen en opstaan ontdekte ik dat de moderne hardloper zijn levensstijl om moet gooien voor een realistisch resultaat en blessurevrij kilometers maken.

Hoe zit het bij jou: wat is jouw mindset, hoe sterk ben je, geeft jouw voedingspatroon wel de energie die je nodig hebt, hoe druk is je agenda, hoe vol zit je hoofd? En het belangrijkste: hoeveel uur per dag zit je?

Je trainingsschema aanpassen, een paar rek- en strekoefeningen of een bezoekje aan de fysiotherapeut of masseur, zijn maar doekjes voor het bloeden en het is wachten op de volgende blessure.

Hoe nu verder?

De komende periode houd ik je op de hoogte van de vorderingen van mijn boek. Ik vertel je alvast dat dit boek niet mogelijk gemaakt kan worden zonder jou, lezer, geïnteresseerde, moderne hardloper, enthousiasteling, loper in spé.

Via crowdfunding hoop ik dat je me wilt helpen om mijn droom in vervulling te kunnen laten gaan. Ook hierover krijg je later meer informatie. Houd de website van Marathonbaas in de gaten of volg me via social media.

Marathonbaas_Gerben_Solleveld_Boek_Aankondiging