De crowdfundingsactie voor mijn boek ‘Ga niet hardlopen’ draait nog altijd op volle toeren. Je hebt vanaf vandaag nog 2 weken om mee te doen en mijn unieke boek op 14 januari opgestuurd te krijgen.

Voor mij is het bijzonder waardevol om zoveel mogelijk donateurs te verzamelen. Mijn droom om een boek uit te geven komt daarmee dichterbij. Maar ook heb ik een uniek verhaal te vertellen. Dat leg ik je onder andere uit in het voorwoord van mijn boek en ik vertel het je ook hieronder:

“Ik besloot uit te zoeken waar het geklungel van de geblesseerde hardloper vandaan komt. Ik las vooral over dat ik mijn problemen moet oplossen door het aanpassen van mijn trainingsschema, een paar rek- en strekoefeningen inpassen of een zoveelste bezoekje aan de fysiotherapeut of masseur brengen.

Werkte het? Nee.

Zo werkte dat vroeger, toen we nog niet in de sneltreinvaart van de huidige maatschappij hoefden voort te jakkeren.

Ik kwam tot een conclusie die ik nog nooit eerder ergens heb gehoord of gelezen: ik ben een moderne hardloper. De moderne hardloper, zo concludeerde ik, verdient een andere oplossing. Dat verhaal wilde ik opschrijven, want het staat nog nergens beschreven.”

Om bovenstaande reden heb ik een boek geschreven. In onderstaand filmpje leg ik uit waarom ik daarvoor een crowdfundingsactie ben begonnen. Je leest er ook meer over op de actiepagina zelf.

Ik hoop op jouw steun in de komende 2 weken. Wil je weten wie je voorgingen? Kijk dan op de speciale dankjewel-pagina.

Laat een reactie achter