Download preview boek: Ga niet hardlopen

Je krijgt een inkijkexemplaar gratis

Je krijgt de basis van mijn boek 'Ga niet hardlopen' voor niks. Allereerst lees je in de inleiding over het hoe en waarom van mijn boek. Ook krijg je een idee van wat ik vind van jou en mij als moderne hardloper.

Het tweede gratis stuk bevat een deel van de 4 lessen: Zo loop je hard. Daarin vertel ik je, simpel gezegd, hoe je moet hardlopen. Maar of dat ook echt zo simpel is...

Vul hieronder je gegevens in en je kunt de gratis preview downloaden. Als je deze hoofdstukken aanvraagt, bewaar ik jouw naam en e-mailadres. Ik kan je dan later handige tips en informatie sturen. Jouw gegevens zijn bij mij veilig. Je kunt je altijd weer afmelden als je dat wilt.

Download preview

Laatste updates over mijn nieuwe boek

‘Ga niet hardlopen’ in de media: Bergse Bode

30 november 2020

Deze week rolde de krant bij ons op de mat. Een paginagroot artikel in de Bergse Bode: “Bergenaar schrijft boek. Te veel mensen gaan vanuit een kantoorbaan hardlopen.”

Doe mee! Nog 1 week om te doneren

28 november 2020

De crowdfundingsactie voor mijn boek ‘Ga niet hardlopen’ is bijna afgelopen. Je hebt vanaf vandaag nog 1 week om mee te doen en mijn unieke boek op 14 januari opgestuurd te krijgen.

Voorleesfragment II uit ‘Kies de juiste brandstof’ (filmpje)

26 november 2020

In aanloop naar de lancering van het boek ‘Ga niet hardlopen’ op 14 januari 2021 deel ik je filmpjes waarin ik stukjes voorlees. Dit is het tweede filmpje.

‘Dit boek had er gewoon al moeten zijn’

25 november 2020

Inmiddels staat het gratis inkijkexemplaar van mijn boek al een tijdje online. De reacties van lezers zijn erg positief en enthousiast. Sterker nog, verschillende hardlopers zijn bereid direct na het lezen ervan te investeren in het complete boek.

Het zoveelste hardloopboek

23 november 2020

Gerben, waarom ben jij uniek met jouw boek? Er zijn al zoveel boeken over hardlopen. Goeie vraag! Ik beantwoord ‘m graag.

Doe mee! Nog 2 weken om te doneren

21 november 2020

De crowdfundingsactie voor mijn boek ‘Ga niet hardlopen’ draait nog altijd op volle toeren. Je hebt vanaf vandaag nog 2 weken om mee te doen en mijn unieke boek op 14 januari opgestuurd te krijgen.

Voorleesfragment I uit ‘De illusies van Afrika’ (filmpje)

19 november 2020

In aanloop naar de lancering van het boek ‘Ga niet hardlopen’ op 14 januari 2021 deel ik je filmpjes waarin ik stukjes voorlees. Dit is het eerste filmpje.

Stilstand is achteruitgang

18 november 2020

Het is een oud principe, maar op zoveel dingen van toepassing: stilstand is achteruitgang. Right?

3 redenen om wél te gaan hardlopen

16 november 2020

Vandaag heb ik 3 redenen om wél te gaan hardlopen voor je. Dat is natuurlijk een beetje tegenstrijdig met de titel van mijn boek. Toch? Je leest hier welke 3 redenen het zijn.

Lanceringsdatum boek: 14 januari 2021

13 november 2020

De officiële lancering van mijn nieuwe boek is bekend: donderdag 14 januari 2021. Op die dag hoop ik iedereen die heeft bijgedragen aan de crowdfundingsactie een boek te kunnen toesturen.