Rennen en zitten gaan maar moeilijk samen bij jou

Toch gaat hardlopen stroef en dat heeft impact op je hele leven

De kans is groot dat er ergens in jouw dagelijks leven iets niet helemaal lekker gaat. Je volgt je trainingsschema wel maar toch loop je tegen een blessure aan. Hoe kan dat? Waarschijnlijk ben jij, net als ik, een moderne hardloper. Die verdient een bijzondere aanpak.

4 lessen helpen jou op weg

Met Marathonbaas Gerben Solleveld leer je de 4 lessen die van cruciaal belang zijn voor de hardloper van nu. Die lessen gaan niet over jouw trainingsschema of loophouding. Ze gaan in op de rest van je leven. Hoe jij leeft, zegt namelijk iets over hoe jij hardloopt.

Dit is het Plus Marathonbaas Pakket

Gerben Solleveld

Jouw begeleiding in dit pakket

  • Videocall van 1 uur om te bepalen waar je bij aanvang van het programma staat, wat je hebt bereikt tot dan toe en wat je doelen zijn
  • Uitgebreid en persoonlijk trainingsschema met zowel looptrainingen als andere trainingen, waaronder krachttraining, gebaseerd op wat jij nodig hebt
  • 1x per week communicatie via e-mail of whatsapp met Gerben Solleveld
  • Een keer per maand een videocall van 30 minuten over de stand van zaken

Jouw investering: € 75,- per maand

"Door Gerben zie ik de fysio nauwelijks meer"

"De vraag aan Gerben was: leer me lopen. En liefst zo duurzaam mogelijk. Een aantal oefenuurtjes met Gerben en een zorgvuldig opgebouwd schema van zijn hand, hebben voor mij een stevig fundament gelegd. De resultaten kwamen. Maar het belangrijkste: die fysio zag ik daarna enkel nog voor een onderhoudsbeurtje en dat was het. Geen centje pijn meer, dankzij de basis van Gerben."

Maurice Laparlière

Gerben_Maurice_Bruggenloop_Marathonbaas