Snel aan de slag? Doe de Quickscan

Film, upload en ga op weg naar realistisch resultaat

Hoe moeilijk kan het zijn, dat hardlopen? Dat dacht je toen je begon voor de eerste keer, of je dacht het toen je het voor de zoveelste keer probeerde. Telkens bleef je gewenste resultaat uit of liep je tegen de zoveelste blessure aan. Ik weet er alles van.

Heel veel hardlopers proberen het keer op keer, maar vinden het niet echt de moeite waard om te investeren in goede begeleiding. Dat begrijp ik, want waarom hulp zoeken voor zoiets simpels als hardlopen.

Daarom is er nu de Marathonbaas Quickscan. Aan de hand van door jou gemaakte filmpjes en een ingevuld formulier krijg je van mij een rapport met eenvoudige tips waar je direct mee aan de slag kunt om succesvol en blessurevrij te kunnen hardlopen.

Zo werkt de Marathonbaas Quickscan

Stap 1: Meld je aan. Na je aanmelding vraag ik je om een formulier in te vullen en om de Quickscan te betalen.

Je investering bedraagt slechts € 30,-. Voor € 40,- krijg je naast de Quickscan ook mijn boek 'Ga niet hardlopen' gratis thuisgestuurd.

Stap 2: Maak 3 filmpjes. Vraag iemand om jou te filmen. Klik hier voor de filminstructies.

Stap 3: Verstuur je filmpjes. Je kunt ze bijvoorbeeld via WeTransfer opsturen naar gerben@marathonbaas.nl.

Stap 4: Analyse in jouw mail. Je krijgt van mij een video-analyse en een uitgebreid rapport met tips en trics.

Gerben Solleveld

Inspirerende blogs over hardlopen lees je hieronder

Bekentenissen van een hardloper (1): ik loop doelloos

Door Gerben | 19 januari 2021

Ik val maar direct met de deur in huis: het kost me best wat moeite om dit verhaal te schrijven. Als ik hardloop heb ik inspiratie om te tikken, maar ik loop nauwelijks hard. Waarom? Ik heb geen doel.

marathonloper marathonbaas gerben solleveld

Mysterie opgelost: dit is zo fit zijn als een marathonloper

Door Gerben | 13 januari 2021

Het was een zinnetje dat mij fascineerde: “Dankzij een gevarieerd en continu gebruik van hun lichaam, waren ze zo fit als marathonlopers.” Het staat in het boek Sapiens – Een kleine geschiedenis van de mensheid, de bestseller geschreven door Yuval Noah Harari. Het zat altijd in mijn hoofd en ik vroeg me af wanneer ik…

Zo raak je nooit meer de weg, eh… bladzijde kwijt

Door Gerben | 7 januari 2021

Het overkomt mij best wel vaak: wil ik verder lezen in een boek, weet ik niet meer waar ik ben gebleven. Zoeken, bladeren en op goed geluk begin ik weer ergens, met de kans dat ik erachter kom dat ik die bladzijde al gelezen heb. De oplossing: een boekenlegger.

Het hoe en waarom van hardlopen in 2021

Door Gerben | 1 januari 2021

Tot zover de terugblik op 2020. Daar doe ik niet aan. Wat geweest is, is geweest. 2021 is aan. Ready, set, go! We zijn begonnen. Harstlag stijgt, de eerste calorietjes zijn verbrand. Lekker toch?

Begin bij het begin en ga door tot het eind

Door Gerben | 28 december 2020

Waarom ren jij? Ik zie heel vaak mensen hardlopen en vraag me dan af: doe je het echt voor je plezier of is het een verplicht nummertje in de categorie ‘fit blijven’.

Ik heb geen wiel uitgevonden. Echt niet

Door Gerben | 24 december 2020

Heb jij dat ook wel eens: je denkt een briljant idee te hebben. Dat is voor mij de reden geweest om een boek te schrijven met de titel ‘Ga niet hardlopen’. Het prikkelt, zet aan tot denken en het bevat een verhaal dat in mijn ogen uniek is. Sterker nog, ik durf het zelfs te…

Mijn boek nu te koop in webshop Two Rivers

Door Gerben | 18 december 2020

Leuk nieuws: mijn boek ‘Ga niet hardlopen’ koop je vanaf nu via de webshop van Two Rivers. Ik heb een erg leuke samenwerking opgezet met de mannen achter de Two Rivers Marathon door de Bommelerwaard.

Voorleesfragment V uit ‘Ver lopen en dan nog verder’ (filmpje)

Door Gerben | 17 december 2020

In aanloop naar de lancering van het boek ‘Ga niet hardlopen’ op 14 januari 2021 deel ik je filmpjes waarin ik stukjes voorlees. Dit is het vijfde filmpje.

#kortebroekenchallenge

Door Gerben | 12 december 2020

Toen ik een paar dagen geleden met een vriend ging hardlopen was er een opmerkelijk verschil in onze hardloopkleding: de broek. Hij een korte, ik een lange.

Woelen en fantaseren over iets onbereikbaars

Door Gerben | 12 december 2020

Het slapen wilde niet meer. Ik was vroeg wakker en lag wat te draaien. Ik lag vooral heel erg te fantaseren over iets wat nu totaal onbereikbaar is, de Comrades Marathon.

Van enthousiaste loopverhalen tot waarschuwende lessen. Je vindt het allemaal terug in 'Ga niet hardlopen'. Bestel het boek en je krijgt het vanaf de verschijningsdatum, 14 januari, thuisgestuurd.