Boek jouw sportmassage in Bergen op Zoom!

Blijf niet te lang rondlopen met pijntjes. Dat vindt je lijf echt niet leuk.

Na een dag lang kantoorwerk wil je lekker sporten. Echt soepel gaat dat niet. Dat kan heel goed kloppen. Als je heel veel sport, heeft je lijf af en toe behoefte aan doorbloeding, maar ook wanneer je de hele dag achter een bureau zit gaat dat sporten een stuk moeilijker. Laat je spieren daarom lekker masseren en krijg weer grip op je trainingen.

Kijk wanneer je terecht kunt voor een sportmassage in Bergen op Zoom

Bel of mail voor een sportmassage (aan huis) in Bergen op Zoom: gerben@marathonbaas.nl of 06-48068199. Je krijgt binnen een paar uur een reactie. Ik hanteer geen vaste openingstijden, daarom kun je het beste een direct berichtje sturen.

Tarieven

Sportmassage 30 minuten = € 30,-
Sportmassage 60 minuten = € 55,-

Heb je mijn boek 'Ga niet hardlopen' al gelezen?

Met dit boek leer je wat succesvol hardlopen is

Dit boek gaat niet over hardlopen. Met vallen en opstaan ontdekte ik dat de moderne hardloper zijn levensstijl om moet gooien voor een realistisch resultaat en blessurevrij kilometers maken.

Hoe zit het bij jou: wat is jouw mindset, hoe sterk ben je, geeft jouw voedingspatroon wel de energie die je nodig hebt, hoe druk is je agenda, hoe vol zit je hoofd? En het belangrijkste: hoeveel uur per dag zit je?

Je trainingsschema aanpassen, een paar rek- en strekoefeningen of een bezoekje aan de fysiotherapeut of masseur, zijn maar doekjes voor het bloeden en het is wachten op de volgende blessure.