Een druk leven, veel zitten, een volle agenda én hardlopen

Je bent een moderne hardloper die veel ballen om in de lucht te houden heeft

De kans is groot dat het je allemaal niet even gemakkelijk af gaat. Je volgt netjes je trainingsschema maar toch loop je tegen een blessure aan. Hoe kan dat? Grote kans dat jij, net als ik, een moderne hardloper bent. Die verdient een bijzondere aanpak.

4 lessen helpen jou op weg

Met Marathonbaas Gerben Solleveld leer je de 4 lessen die van cruciaal belang zijn voor de hardloper van nu. Die lessen gaan niet over jouw trainingsschema of loophouding. Ze gaan in op de rest van je leven. Hoe jij leeft, zegt namelijk iets over hoe jij hardloopt.

Dit is het Standaard Marathonbaas Pakket

Gerben Solleveld

Jouw begeleiding in dit pakket

  • Videocall van 1 uur om te bepalen waar je bij aanvang van het programma staat, wat je hebt bereikt tot dan toe en wat je doelen zijn
  • Uitgebreid en persoonlijk trainingsschema met zowel looptrainingen als andere trainingen, waaronder krachttraining, gebaseerd op wat jij nodig hebt
  • 1x per week communicatie via e-mail of whatsapp met Gerben Solleveld

Jouw investering: € 40,- per maand

"Gerben laat je nadenken over wat je doet"

"Gerben legt duidelijk uit en geeft extra informatie waar nodig. De trainingen waren gevarieerd en nooit saai. Hij laat je nadenken over waar je mee bezig bent, lichamelijk maar ook tussen je oren. Als ik vragen had naar aanleiding van een training die ik zelf gedaan had of die we samen hadden dan kon ik hem bellen, appen, mailen en had ik snel antwoord. Ik voelde me heel fijn bij de trainingen en op mijn gemak bij Gerben."

Corine Velthuysen

Corine_Marathonbaas