Help, bergen met werk én een zwaar trainingsschema

Je agenda loopt over en je wilt blessurevrij hardlopen

Herken je dat? Je vliegt van hot naar her, het liefst wil je wat aan je voedingspatroon veranderen, maar je hebt geen tijd om er eens kritisch naar te kijken. Je hebt een partner die al dat trainen maar onzin vindt en ieder jaar wel een keer geblesseerd. Eigenlijk worstel je ongemerkt met best wel wat zaken.

4 lessen helpen jou op weg

Met Marathonbaas Gerben Solleveld leer je de 4 lessen die van cruciaal belang zijn voor de hardloper van nu. Die lessen gaan niet over jouw trainingsschema of loophouding. Ze gaan in op de rest van je leven. Hoe jij leeft, zegt namelijk iets over hoe jij hardloopt.

Dit is het Top Marathonbaas Pakket

Gerben Solleveld

Jouw begeleiding in dit pakket

  • Videocall van 1 uur om te bepalen waar je bij aanvang van het programma staat, wat je hebt bereikt tot dan toe en wat je doelen zijn
  • Uitgebreid en persoonlijk trainingsschema met zowel looptrainingen als andere trainingen, waaronder krachttraining, gebaseerd op wat jij nodig hebt
  • 24/7 communicatie via e-mail en whatsapp met Gerben Solleveld
  • Twee keer per maand een videocall van 30 minuten over de stand van zaken

Jouw investering: € 90,- per maand

"Ik liep tijden waarvan ik dacht dat ik ze nooit kon lopen"

"Gerben weet zijn passie voor lopen en alles daaromheen over te brengen op een enthousiaste, prikkelende manier. Een manier die mij iedere keer weer aan het denken zet en die mij iedere keer weer stimuleert om nog een beetje enthousiaster, fitter en gezonder te worden. Door Gerben besefte ik ook ineens hoe groot het belang van goede voeding en voldoende rust is."

Marieke ten Katen

Marieke_Marathonbaas