Het overkomt mij best wel vaak: wil ik verder lezen in een boek, weet ik niet meer waar ik ben gebleven. Zoeken, bladeren en op goed geluk begin ik weer ergens, met de kans dat ik erachter kom dat ik die bladzijde al gelezen heb. De oplossing: een boekenlegger.

Inderdaad, ik ben zo iemand die niet van ezelsoren houd, van die omgevouwen hoekjes. Al helemaal niet leg ik een boek dan maar ondersteboven open neer op de bladzijde waar ik ben gebleven. Stel je voor, een kreukje of iets waardoor het boek uit model raakt.

Goed, een boekenlegger dus.

Die is er nu ook voor mijn boek ‘Ga niet hardlopen’. Een boekenlegger speciaal gemaakt voor dit boek door striptekenaar Wouter Goudswaard uit Bergen op Zoom. En je krijgt ‘m er gratis bij als je het boek besteld.

Toen ik Wouter eind november een appje stuurde, kreeg ik een dag later al een schets. Een hele leuke schets waar we eigenlijk bijna niet meer van zijn af geweken. Op de voorkant van de boekenlegger zie je een grote afbeelding en op de achterkant – die je pas helemaal te zien krijgt op het moment dat je het boek aanschaft – staat een strip van drie verhaaltjes.

Bericht gaat verder onder foto

Het boek ligt bij de drukker

Ben je intussen benieuwd hoe het met het boek gaat? Ik kan je vertellen: goed. De drukker is druk bezig met drukken. Althans, daar ga ik gemakshalve vanuit. Als het goed is ontvang ik over anderhalve week een compleet pakket met boeken thuis en dan kan het grote versturen van alle pre-orders beginnen. Ook de mensen die hebben bijgedragen aan de productie van het boek via de crowdfundingsactie, krijgen dan een persoonlijk gesigneerd exemplaar.

Wil je dat boek nou ook eens lezen? Of wil je die boekenlegger gewoon graag scoren? Kijk dan hier hoe je het boek ‘Ga niet hardlopen’ kunt bestellen.

Laat een reactie achter